Курячу печінку обмити і зрізати сполучну тканину. Порізати шматочками середнього розміру.
Ріпчасту цибулю почистити, порізати півкільцями.
Розігріти сковорідку з рослинним маслом. З печінки злити всю виділилася рідина. Висипати печінка на розігріту сковороду і обсмажувати, іноді помішуючи (приблизно 10 хвилин). Посолити, поперчити за смаком.
Тим часом у киплячу підсолену воду закинути спагетті. Перемішати. Варити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.
Відкинути на друшляк, промити під проточною водою. Дати стекти всій рідини. Перекласти в каструлю, додавши приправи і 1 ч. л. рослинного масла, щоб не злиплися.
У сковорідку з печінкою додати цибулю. Загасити.
Перед закінченням смаження додати зелень.
Подавати порційно гарячим. Приємного апетиту!