Готувати просто, часу на це блюдо йде дуже мало, а смак перевершить всі ваші очікування!
Інгредієнти
спагеттіні – 400 гр. | |
яйця – 5 шт. | |
соус Песто – 2-3 ст. л. | |
вершкове масло – 50 гр. |
Спагеттіні з соусом готуються дуже швидко, це самий простий і смачний обід, який тільки може бути. Необхідно всього три інгредієнти, і ваш обід стане воістину італійським!
Покроковий рецепт
Для приготування смачного обіду нам знадобиться: спагеттіні, соус Песто і яйця.
У холодну воду покласти яйця, поставити на вогонь, після закипання варити яйця 3 хвилини (якщо хочете рідкі жовтки), а якщо хочете зварені жовтки повністю, то варіть яйця 5 хвилин. Потім остудити яйця в холодній воді.
У велику каструлю налити води, закип’ятити, посолити (з розрахунку на 1 літр води 1 ст. л. солі), покласти у воду спагеттіні, почекати поки закипить паста і варити 5 хвилин (у мене спагеттіні твердих сортів).
Потім промити спагеттіні під проточною водою. Я мию під теплою, щоб спагеттіні не охололи.
Викласти спагеттіні назад в каструлю, додати вершкове масло і соус Песто.
Все добре розмішати, щоб соус рівномірно розподілився по всьому спагеттіні. У соус входить оливкову олію, тому занадто багато вершкового масла немає сенсу додавати.
Спагеттіні викласти на тарілку, яйця очистити і розрізати навпіл. На цьому обід готовий.
При бажанні можна подавати з томатним соком або салатом зі свіжої капусти.
Спагеттіні мають яскраво виражений смак трави базилік, також відчувається часник і оливкове масло.
Всім приємного апетиту!