Це простий і швидкий у приготуванні рецепт супу.Завдяки наваристого бульйону,суп має приголомшливий повний смак. Перші страви Австралії популярні на сучасній світовій арені кулінарного мистецтва.
Інгредієнти
яловичина – 500 г | |
картопля – 500 г | |
цибулина – 2 головки | |
масло – 2 столові ложки | |
борошно – 20 г | |
часник – 1-2 зубчики | |
морква – 1 штука | |
стебла селери – 2 стебла | |
зелений перець – 2 штуки | |
сіль – за смаком | |
мелений перець – за смаком | |
лавровий лист – 2 аркуша |
Австралійська кухня увібрала в себе все найкраще від світових традицій в приготуванні страв, завдяки чому стала самої екзотичної і неординарною на всій земній кулі.
Навіть з першого страви в Австралії змогли зробити справжній гастрономічний шедевр, простий у приготуванні і не вимагає великих витрат часу.
Покроковий рецепт
Яловичину промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, і варимо на слабкому вогні протягом години або до готовності.
У цей час чистимо цибулю дуже дрібно нарізаємо, викладаємо в сковороду, додаємо 2 столові ложки олії і смажимо до золотистого кольору. Після додаємо мелений перець, борошно, часник і солимо.
Чистимо і ріжемо на дрібні шматочки картоплю.
Очищену моркву і селеру ріжемо кружальцями. Перець нарізаємо довільно, видаливши насіння і плодоніжку.
Після чого овочі кладемо в каструлю з вже провареної яловичиною. Варимо до готовності овочів.
Потім додаємо суміш з сковороди. Закидаємо лавровий лист і варимо ще близько 5 хвилин.
Вимикаємо вогонь, даємо страві настоятися. Подаємо суп з яловичини з овочами прикрасивши гілочкою селери.