Цей супчик полюбиться вегетерианцам, і тим, хто стежить за фігурою!
Інгредієнти
Брокколі – 100 г | |
Цвітна капуста – 100 г | |
Шпинат – 50 г (заморожений) | |
Сир – 50 г | |
Вершки – 100 мл | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Суп-пюре з брокколі, цвітною капустою і шпинатом
Овочевий суп-пюре з брокколі, цвітною капустою і шпинатом полюбиться вегетерианцам, і тим, хто стежить за фігурою!
Покроковий рецепт
Брокколі і цвітну капусту нарізати на суцвіття, відварити до готовності в злегка підсоленій воді. Воду злити.
Відварену цвітну капусту і брокколі перекласти в блендер. Додати шпинат і вершки, подрібнити до стану пюре.
Овочеве пюре перекласти в каструлю. Додати тертий сир. На слабкому вогні нагріти суп-пюре, щоб розчинився сир. За необхідності підсолити і додати вершки до бажаної консистенції.
Приємного апетиту!