Краще рішення для обіду – легкий суп з фрикадельками. Готуємо суп з рисом і мінімум приправ, так як таке рішення ідеально підходить для дитячого і дієтичного харчування.

Інгредієнти
| Вода – 2,5 л | |
| Фарш індички – 300 гр | |
| Картопля – 2-3 шт | |
| Рис – 50 гр | |
| Сіль, перець – за смаком | |
| Зелень (кріп) – 2-3 гілочки | |
| Цибуля – 1 шт |
Приготувати легкий суп з фрикадельками для всієї родини дуже просто. Перші страви зазвичай готують на бульйоні, але саме суп з фрикадельками можна готувати на воді, адже м’ясні кульки і так дадуть навар. У фарш індички можна додати воду, чорний перець, сіль і інші приправи за смаком.
Покроковий рецепт

У каструлю наливаємо 2,5 л води. Коли закипить, зменшуємо вогонь.

З фаршу індички робимо невеликі кульки.

Кидаємо тефтелі в киплячу воду. Солимо воду.

У бульйон додаємо дрібно нарізану цибулю.

Чистимо картоплю, ріжемо дрібними кубиками. Додаємо в бульйон.

Рис промиваємо до прозорої води (2-3 рази) і висипаємо в бульйон.

Суп готовий через 20 хвилин. Дати настоятися протягом 10 хвилин і можна подавати до столу.
