Краще рішення для обіду – легкий суп з фрикадельками. Готуємо суп з рисом і мінімум приправ, так як таке рішення ідеально підходить для дитячого і дієтичного харчування.
Інгредієнти
Вода – 2,5 л | |
Фарш індички – 300 гр | |
Картопля – 2-3 шт | |
Рис – 50 гр | |
Сіль, перець – за смаком | |
Зелень (кріп) – 2-3 гілочки | |
Цибуля – 1 шт |
Приготувати легкий суп з фрикадельками для всієї родини дуже просто. Перші страви зазвичай готують на бульйоні, але саме суп з фрикадельками можна готувати на воді, адже м’ясні кульки і так дадуть навар. У фарш індички можна додати воду, чорний перець, сіль і інші приправи за смаком.
Покроковий рецепт
У каструлю наливаємо 2,5 л води. Коли закипить, зменшуємо вогонь.
З фаршу індички робимо невеликі кульки.
Кидаємо тефтелі в киплячу воду. Солимо воду.
У бульйон додаємо дрібно нарізану цибулю.
Чистимо картоплю, ріжемо дрібними кубиками. Додаємо в бульйон.
Рис промиваємо до прозорої води (2-3 рази) і висипаємо в бульйон.
Суп готовий через 20 хвилин. Дати настоятися протягом 10 хвилин і можна подавати до столу.