Дієтичний супчик з качки, з м’якоттю гарбуза і картоплі
Інгредієнти
качиного філе – 200 грам | |
гарбузової м’якоті – 100 грам | |
картоплі – 150 грам | |
цибулі порей – 40 грам | |
моркви – 30 грам | |
зелень – за смаком | |
спеції – за смаком |
Як приготувати Суп з качки, гарбуза і картоплі
Простий у приготуванні, але і дивовижний за смаком суп представляємо вам сьогодні. Вишукане блюдо з приготуванням, якого ви обов’язково впораєтеся.
Покроковий рецепт
1. Качине філе загорніть у фольгу і відправте на одну годину запікатися. Після, наріжте скибочками, опустіть в каструлю з водою і відправте варитися.
2. Гарбузову м’якоть, картоплю і моркву наріжте великим кубиком. Цибуля порей нарубайте кільцями.
3. Зелень дрібно подрібніть.
4. Як тільки бульйон закипить, приправте спеціями і опустіть овочі. Варіть суп ще півгодини. Після, вимкніть вогонь і опустіть зелень.