Суп з митболами з курки з картоплею

Суп з митболами з курки з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. З курячого філе необхідно зробити фарш і приправити його спеціями. Скрутити з фаршу кульки невеликого розміру – фрикадельками (або митболы) і помістити у форму для випікання. Влити томатний соус і відправити запікатися.

2. Почистіть цибулю (різати не треба), картопля. Картопля поріжте шматочками. Промийте зелень.

3. Закип’ятіть воду і відправте в неї овочі з зеленню.

4. Дістаньте курячі митболы (фрикадельки) і відправте в суп за 10 хвилин до повного приготування. Спробуйте суп, посоліть за смаком.

5. При подачі розлийте суп з курячими фрикадельками по тарілках. Додайте в кожну порцію тертий сир.