Пшенный суп ситний і поживний!
Інгредієнти
Грудинка яловича – 1 шт | |
Вода – 4 літри | |
Картопля – 3 шт | |
Морква – 2 шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Пшоно – 5 ст. л. | |
Сіль,перець,лавровий лист – за смаком | |
Яйце куряче – 1 шт | |
Зелень – За смаком | |
Масло рослинне – 2 ст. л. |
Суп з пшоном дуже легко готувати,але від цього він не стає менш смачним! Цей суп корисний,як дітям,так і дорослим!
Покроковий рецепт
Яловичу Грудинку миємо, заливаємо холодною водою, приблизно 4 літри, ставимо варити в мультиварку, на режим “яловичина”
Поки вариться м’ясо, готуємо овочі і пшоно.Картоплю, моркву, цибулю миємо й чистимо. Пшоно так само необхідно промити
Потім картоплю ріжемо на невеликі брусочки, моркву тремо на середній тертці,а цибулю дрібно нарізаємо
Підготовлену моркву і цибулю обсмажуємо на рослинній олії, на середньому вогні, до отримання золотистого кольору овочів
Через 40 хвилин, коли грудинка вже готова, викладаємо картоплю в бульйон і вмикаємо таймер на мультиварці на 10 хвилин
Через 10 хвилин, викладаємо в бульйон пшоно, солимо, перчимо бульйон і включаємо режим “суп”
Як тільки картопля і пшоно готові, слід розбити сире куряче яйце в миску, збовтати його виделкою і вилити в суп,ретельно помішуючи!
Варене м’ясо відбираємо від кісток і викладаємо в бульйон
Тепер можна викладати і нашу обжарку! Кладемо кілька лаврових листів, включаємо мультиварку на режим “смаження” варимо близько 2 хвилин і суп готовий!
Приємного апетиту!