Можете вмішати плавлений сирок в суп, дивовижний смак вийде, але калорійність збільшиться і він стане більш ситним, як раз для чоловіків.
Інгредієнти
Брокколі – 6-7 суцвіть | |
гарбуз замість картоплі – 200-300 гр. | |
морква – 1 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
рис – 2 ст. л. | |
петрушка – 2-3 гілочки | |
сіль перець, лавровий лист – за смаком | |
рослинна олія – 2 ст. л. |
Вирішила урізноманітнити свій раціон і підзарядити організм вітамінами на зиму. Експеримент як по мені вдався. Захотілося легкого супчика і не обтяжувати шлунок, замінила в супі картоплю гарбузом, якщо не знати, що вона в страві, то не здогадатися, що за овоч, вийшло дуже смачно і яскраво.
Покроковий рецепт
Попередньо брокколі залити окропом на 2 хвилини, злити. Так колір збережеться яскравим.
Ріжемо гарбуз кубиками як різали б картоплю на суп. Кидаємо в каструлю з киплячою водою.
Тремо на тертці моркву і ріжемо кубиками цибулю. Притушиваем трохи на сковороді з рослинним маслом.
Додаємо в каструлю до гарбузі моркву з цибулею, рис і брокколі. Кладемо лавровий лист, солимо, додаємо перець і спеції. Накриваємо кришкою і готуємо хвилин 20-25.
За 10 хвилин до закінчення приготування нарізаємо і відправляємо в суп петрушку.
Перевіряєте готовність страви з рису та цибулі. Дайте супу настоятися 10 хвилин.
Приємного апетиту!