Свинина під сирно-грибний шубкою в мультиварці

Свинина під сирно-грибний шубкою в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Починаємо приготування страви з підготовки інгредієнтів:
Печериці гарненько промиваємо та нарізаємо тонкими смужками.

Томат (краще твердий), миємо й нарізаємо теж досить тонко.
Шкірку з томату знімати не потрібно!


Свинину ріжемо на шматочки середньої товщини і обов’язково відбиваємо кухонним молотком!
Порада: накрийте шматочки плівкою, перш ніж відбивати – так шматочки м’яса не будуть розлітатися по кухні

Наші отримані відбивні нарізаємо невеликими шматочками, але не мельчите!

Твердий сир (краще російський або молочний), натираємо на крупній тертці.
Якщо ви любите експерименти – спробуйте натерти відразу кілька сортів сиру.

Дно мультиварки збризкуємо рослинним маслом.
Тут головне не переборщити, щоб і без того ситне блюдо не стало надто жирним.

Першим шаром викладаємо наше м’ясо. Посипаємо його улюбленими спеціями і сіллю

На м’ясо акуратно викладаємо шматочки помідори і гриби.
Зберігайте послідовність шарів!

Зверху посипаємо наше творіння сиром.
Вже виглядає досить апетитно!

Мультиварку виставляємо в режимі “Смаження”
Час 15 хвилин.
Закриваємо кришку.

По завершенню програми, дістаємо готову страву і викладаємо на тарілку.
Подавати з тушкованими овочами або легким салатом.
Приємного апетиту!