Пропонуємо підсмажити шматочки свинини з цибулею, попередньо замаринувавши їх в соєвому соусі. Виходить досить ситно – виглядає апетитно!
Інгредієнти
Свинина – 300 г м’якоть | |
Цибуля – 1 шт. | |
Соєвий соус – 40 мл | |
Спеції для м’яса – за смаком | |
Масло ратсительное – 40 мл |
Для приготування м’ясної страви нам знадобиться м’якоть свинини і ріпчасту цибулю. Дані продукти подрібнити, а потім замаринуем в соєвому соусі, додавши спеції для м’яса. Смажити будемо в рослинному маслі.
Покроковий рецепт
М’якоть свинини промиваємо, обсушуємо з допомогою паперового рушника. Перекладаємо м’ясо на обробну дошку, щоб нарізати невеликими шматочками. Нарізку з свинини кладемо в миску.
Цибулю очищаємо від лушпиння. Подрібнюємо невеликими шматочками-смужками. Цибульну нарізку додаємо до м’яса.
Вливаємо соєвий соус.
Підсипаємо трохи спецій для м’яса.
Інгредієнти добре перемішуємо. Миску з вмістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо в прохолодне місце маринуватися на годину.
Свинину в соєвому соусі після маринування відправляємо в розігріту олію. Смажимо м’ясні шматочки протягом 10 хвилин, періодично перемішуючи.
Блюдо готове – приємного перекусу!