Свинина в тесті з овочами у фользі

Свинина в тесті з овочами у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо тісто. Змішаємо сіль, молоко і дріжджі, перемішати. Потім додамо цукор і дамо цій суміші постояти близько 20-30 хвилин, накривши її рушником (але не кришкою).

Через пів години додамо 50 грам вершкового масла, 500 грам борошна і одне яєчко. Замісимо тісто, щоб не липло до рук. Даємо тісту відпочити 20 хвилин, накривши його рушником.

Тепер приготуємо начинку. Обсмажуємо шматок свинини на рослинному маслі на сковороді, попередньо натерши його сіллю і перцем. Смажимо до рум’яності, готовність будемо доводити в духовці. Свинину викласти на тарілку і відкласти в сторону. Раджу м’ясо обернути харчовою плівкою, щоб воно не обветривалось.

Тепер готуємо заправку. Чистимо цибулю дуже дрібно нарізаємо. Помідори миємо й дрібно нарізаємо. Зелень ріжемо. Всі порізані продукти закидаємо на сковороду і обсмажуємо їх на рослинній олії до прозорого кольору цибулі.

Повертаємося до тесту. Розкачуємо тісто в пласт, підрівнюємо краю ножем, роблячи форму прямокутної. Залишилися шматочки тіста можна пустити на прикрасу зверху.

Розкладаємо по всьому периметру, не доходячи до країв по 2 см, підсмажену заправку. Зверху викладаємо обсмажений шматок свинини.

Загортаємо свинину в тісто, добре все запечатуючи.

Залишилися шматочки тіста розкачати смужками і зробити зверху візерунки, поклавши їх навхрест.

Рулет зі свининою змащуємо збитим яєчком і запікаємо в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці з розрахунку 25 хвилин 500 грамів м’яса. Готовність м’яса можна перевірити так: робимо надріз, якщо витікає прозорий сік – м’ясо готове. Рожевий сік говорить про те, що м’ясо ще не готове, запікайте ще, але не пересушите м’ясо!

Готовий м’ясний рулет в тесті подаємо трохи остывавшим, нарізаючи на порційні шматочки. Приємного апетиту!