Свинина з пряним цибулею – смачна буженина з цікавим поєднанням компонентів.
Інгредієнти
Свинина – 450 г | |
Цибуля – 3 шт. | |
Вино біле – 50 мл | |
Масло рослинне – 1 ст. л. | |
Суміш перців – за смаком | |
Лист лавра – 2 шт. | |
Куркума – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Приправа до сала – за вкуусу | |
Гірчичні зерна – 1 ч. л. | |
Петрушка – невеликий пучок |
Свинина на цибулевої подушці – апетитне і соковите блюдо простого приготування. М’ясо виходить ніжним, з рум’яною скоринкою і пікантним смаком. Цибуля відмінно доповнює свинину і відтіняє м’ясо цікаво винно-пряним смаком.
Покроковий рецепт
Натерти частина биточного м’яса сіллю і перцем за смаком. Натерти куркумою і улюбленими спеціями, зернами гірчиці. Покрити листами лавра, обернути харчовою плівкою і відправити в холодильник на ніч маринуватися.
Подрібнити пучок петрушки зелень часнику – за бажанням.
Нарізати кільцями ріпчаста цибулю – не тонко.
Змішати зелень з цибулею, куркумою, маслом і білим вином. Перемішати компоненти.
Викласти половину цибулі на лист фольги.
Помістити поверх замариноване м’ясо.
Покрити свинину другою частиною цибулі. Загорнути заготовку у фольгу і відправити в розігріту духовку. За п’ять хвилин до готовності відкрити м’ясо і підсмажити в режме гриль+вентилятор.
Викласти м’ясо з печеною пікантним цибулею на тарілку. З вигляду, м’ясо непривабливе.
Однак, у розрізі воно м’яке, соковите і дуже смачне. Приємного апетиту!