Свиняча відбивна з апельсином, в духовці

Свиняча відбивна з апельсином, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячу вирізку нарізати на шматочки завтовшки 2 пальця. Кожен шматочок відбити (щоб бризки не летіли в різні сторони, я відбиваю м’ясо в целофановому пакеті). М’ясо посолити, поперчити з обох сторін.

Сформувати руками з відбитого стейка коло.

Апельсин нарізати кружками, обрізати шкірку, видалити кісточки. Викласти на м’ясо апельсинове колечко.

Не закриту частину відбивною рясно змастити гірчицею.

Всі присипати дрібно тертим сиром.

Відбивні викласти в вогнетривке блюдо, выстеленное пекарської папером або фольгою і злегка змащене олією. Запікати м’ясо з апельсином близько 15 хвилин або до готовності при температурі 180 градусів.

А-ля “м’ясо по-французьки” можна подавати до столу. Приємного апетиту!