Свинячу вирізку нарізати на шматочки завтовшки 2 пальця. Кожен шматочок відбити (щоб бризки не летіли в різні сторони, я відбиваю м’ясо в целофановому пакеті). М’ясо посолити, поперчити з обох сторін.
Сформувати руками з відбитого стейка коло.
Апельсин нарізати кружками, обрізати шкірку, видалити кісточки. Викласти на м’ясо апельсинове колечко.
Не закриту частину відбивною рясно змастити гірчицею.
Всі присипати дрібно тертим сиром.
Відбивні викласти в вогнетривке блюдо, выстеленное пекарської папером або фольгою і злегка змащене олією. Запікати м’ясо з апельсином близько 15 хвилин або до готовності при температурі 180 градусів.
А-ля “м’ясо по-французьки” можна подавати до столу. Приємного апетиту!