Мексиканське блюдо на азіатський лад готується просто і швидко. Для його відтворення знадобиться трохи часу і зусиль. Прочитайте рецепт і швидше приступайте.
Покроковий рецепт
1. Тунець наріжте на порції і замочити у соєвому соусі.
2. Салатний червоний цибулю очистіть, наріжте кубиками. Поріжте Зелень або порвіть руками.
3. На маслі обсмажте цибулю з тунцем.
4. Помідори наріжте кубиками.
5. Коржі просушіть в СВЧ або на сухій сковороді.
6. Викладіть начинку з тунця, помідорів і зелені. Присипте цибулею і раскрошенным сиром.
7. Збризніть лаймовим соком (в крайньому випадку, лимонним соком) і ситну закуску можна подавати до столу.