Тюфтельки дуже прості в приготуванні, не вимагають витрат часу.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування тефтелькою.
Рис відварити за інструкцією на упаковці.
Цибулю дрібно порізати.
Моркву натерти на крупній тертці.
У сковороді розтопити вершкове масло, покласти туди цибулю і моркву, злегка обсмажити на середньому вогні.
Потім додати сметану, посолити, смажити близько двох хвилин, періодично помішуючи. Потім додати воду і довести соус до кипіння, зменшити вогонь.
У фарш (свинина філейна частина і яловичина філейна частина) додати відварений рис, яйце, сіль і перець. Все добре перемішати.
Сформувати тюфтельки, обваляти їх у борошні, скласти в сковороду з соусом. Тушкувати під закритою кришкою на маленькому вогні близько 30 хвилин.
Блюдо готове. Подавати можна з картоплею, кашею чи макаронами. Приємного апетиту!