М’ясні тефтелі – відмінне блюдо. Смачне і ситне, особливо з соусом. Їх можна приготувати не тільки на сковороді, але і в духовці.

Інгредієнти
| М’ясний фарш (яловичина+свинина) – 600 гр. | |
| Рис – 1/3 ст. | |
| Картопля (середній) – 1 шт. | |
| Цибуля ріпчаста (великий) – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний мелений – за смаком | |
| Яйце куряче – 1 шт. | |
| Олія – для змащування форми | |
| Для соусу | |
| Томатна паста – 1 / 2 ст. л. | |
| Сметана – 2 ст. л. | |
| Вода – 2 ст. | |
| Борошно – 1 ст. л. з горбом | |
| Спеції – за смаком | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. | |
| Зелень – за бажанням |
