Телячий стейк, тушкований у вині з овочами

Телячий стейк, тушкований у вині з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Стейк з телятини приправити спеціями і відправити смажитися на сковороді. Спочатку смажимо до рум’яної скоринки, потім зменшуємо вогонь, додаємо червоне вино і доводимо м’ясо до готовності під закритою кришкою.

2. Перець промийте, видаліть насіння і плодоніжку, нарізати соломкою. Цибулю почистіть і наріжте півкільцями. Обсмажте овочі на іншій сковороді на олії. Посоліть овочі за смаком.

3. На блюдо викладіть готовий стейк з телятини.

4. Поруч викладіть листя салату. Якщо необхідно, порвіть руками. Зверху викладіть обсмажені солодкий і гострий перець з цибулею.