Теплий салат «Спогад про Таїланді»

Теплий салат «Спогад про Таїланді», – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе (або філе індички) – 450 гр
Баклажани – 300 гр
Болгарський перець – 250 гр
Цибуля – 1-2 штуки
Морква – 1-2 штуки
Помідори – 3 штуки
Часник – 3-4 зубчики
Зелень (петрушка або кріп) – 30 гр
Соєвий соус – 3 столові ложки
Сіль, перець – за смаком
Сік лимона – 1 столова ложка
Оливкова олія – 1 столова ложка
Мед – 1 чайна ложка
Гірчиця в зернах – 1 чайна ложка
Рослинна олія для смаження – 6 столових ложок
Рисовий оцет – 1 столова ложка
Цукор – 1 чайна ложка
Кунжут – 2 столові ложки

Як приготувати Теплий салат «Спогад про Таїланді»