|
Куряче філе (або філе індички) – 450 гр |
|
Баклажани – 300 гр |
|
Болгарський перець – 250 гр |
|
Цибуля – 1-2 штуки |
|
Морква – 1-2 штуки |
|
Помідори – 3 штуки |
|
Часник – 3-4 зубчики |
|
Зелень (петрушка або кріп) – 30 гр |
|
Соєвий соус – 3 столові ложки |
|
Сіль, перець – за смаком |
|
Сік лимона – 1 столова ложка |
|
Оливкова олія – 1 столова ложка |
|
Мед – 1 чайна ложка |
|
Гірчиця в зернах – 1 чайна ложка |
|
Рослинна олія для смаження – 6 столових ложок |
|
Рисовий оцет – 1 столова ложка |
|
Цукор – 1 чайна ложка |
|
Кунжут – 2 столові ложки |
Як приготувати Теплий салат «Спогад про Таїланді»