Теплий салат з баклажанами, грибами і перцем

Теплий салат з баклажанами, грибами і перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Помити всі овочі. Очистити моркву від шкірки, видалити насіння з перцю. Нарізати баклажан на слайсы середньої товщини.

Нарізати товстою соломкою зелений перець. Нашаткувати тонкою довгою соломкою молоду моркву. Поперчити перець, моркву і баклажани.

Розігріти сковорідку-гриль. Змастити рослинною олією для смаження. Обсмажити з двох боків до рум’яності баклажани і печериці.Гриби перед обсмажуванням варто ретельно обсушити паперовими рушниками.

Обсмажити на гриллевой сковорідці соломку перцю і моркви.

Викласти на тарілку баклажани і гриби.

Поверх викласти шар моркви і перцю. Трохи підсолити салат. Полити закуску соусом теріякі. Дати закуски настоятися п’ять хвилин.

Подавати теплий салат до столу. Приємного апетиту!