Тісто для кіша-класичний рецепт

Тісто для кіша-класичний рецепт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Традиційний рецепт цього пирога з’явився в Лотарингії у французьких володіннях (хоча, це спірне питання, так як Лотарингія в середні століття була Німеччиною і вже пізніше відійшла до Франції). У давні часи цей пиріг робили з тих продуктів, що залишалися не з’їденими на столі. Саме ж готувалося тісто з найпростіших інгредієнтів. Іноді його готували навіть просто із залишків хліба. З хлібного тіста робили кошичок, складали в кошик все, що залишалося на столі, і заливали збитими яйцями і молоком. Виходило щось, на зразок омлету в тесті. Поступово, готуючи цю випічку протягом багатьох років, пиріг набував все нові і нові зміни в рецептурі та досяг повної досконалості. Хоча як знати, може ви придумаєте щось смачніше?

При готуванні кіша ви можете повністю віддатися фантазії, враховуючи наявність продуктів у своєму холодильнику. Адже начинку можна приготувати абсолютно будь-яку, з овочів, риби, яєць, з шматочками м’яса, морепродуктів або просто з сиром і вершками.

Покроковий рецепт