Ароматний турецький суп з домашньою локшиною та овочами, приготований в мультиварці
Інгредієнти
картопля – 5 штук | |
цибуля – 2 штуки | |
морква – 2 штуки | |
бульйон м’ясний – 4.5 літра | |
сіль – за особистим смаком | |
Тісто для локшини: | |
борошно 550 грам | |
бульйон – 125 грам | |
яйця – 1 штука | |
сіль – 3 г |
Для приготування цього цікавого страви потрібні такі продукти: картопля – 5 штук, цибуля – 2 штуки, морква – 2 штуки, бульйон м’ясний – 4.5 літра, сіль за особистим смаком.
Щоб приготувати домашню локшину знадобляться наступні продукти: борошно – 550 г, бульйон – 125 г, яйця – 1 шт, сіль – 3 грами.
Покроковий рецепт
В мультиварці приготувати м’ясний бульйон. Коли бульйон закипить закинути в каструлю попередньо нарізану великими кубиками картоплю, цибулю, нарізаний у формі кілець, морква (попередньо нарізати кружечками).
Коли овочі будуть відварені, то в бульйон потрібно додати домашню локшину. Варити до готовності.
Локшина готується наступним чином. У невелику кількість охолодженого бульйону додати цибулю і розбити туди яйця. Обов’язково додати сіль і замісити тісто (круте).
Воно повинне бути в’язким. Розкачати тісто товщиною близько 2 мм Залишити його для підсушування. Це займе приблизно 18-20 хвилин. Потім нарізати тісто у формі соломки.