Токмач – турецький суп з домашньою локшиною та овочами

Токмач – турецький суп з домашньою локшиною й овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний турецький суп з домашньою локшиною та овочами, приготований в мультиварці

Інгредієнти

картопля – 5 штук
цибуля – 2 штуки
морква – 2 штуки
бульйон м’ясний – 4.5 літра
сіль – за особистим смаком
Тісто для локшини:
борошно 550 грам
бульйон – 125 грам
яйця – 1 штука
сіль – 3 г

Як приготувати Токмач – турецький суп з домашньою локшиною та овочами

Для приготування цього цікавого страви потрібні такі продукти: картопля – 5 штук, цибуля – 2 штуки, морква – 2 штуки, бульйон м’ясний – 4.5 літра, сіль за особистим смаком.

Щоб приготувати домашню локшину знадобляться наступні продукти: борошно – 550 г, бульйон – 125 г, яйця – 1 шт, сіль – 3 грами.

Покроковий рецепт

В мультиварці приготувати м’ясний бульйон. Коли бульйон закипить закинути в каструлю попередньо нарізану великими кубиками картоплю, цибулю, нарізаний у формі кілець, морква (попередньо нарізати кружечками).

Коли овочі будуть відварені, то в бульйон потрібно додати домашню локшину. Варити до готовності.

Локшина готується наступним чином. У невелику кількість охолодженого бульйону додати цибулю і розбити туди яйця. Обов’язково додати сіль і замісити тісто (круте).

Воно повинне бути в’язким. Розкачати тісто товщиною близько 2 мм Залишити його для підсушування. Це займе приблизно 18-20 хвилин. Потім нарізати тісто у формі соломки.