Томатний суп

Томатний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, порізати 1 середній жовтий або білий цибулю.

Розтопити 6 столових ложок олії в каструлі.

Додайте цибулю …

І смажте до напівпрозорості.

Тепер додати 1 банку нарізаних помідорів … Все перемішати.

Тепер додати 1,5 літра томатного соку.

Додати від 3 до 6 столових ложок цукру, регулюючи кислотність помідор. Ви можете додати більше або менше в міру необхідності, так як деякі помідори / томатний сік більш кислі, ніж інші. Мені подобається трохи солодкий томатний суп. Так що, робіть на свій розсуд.

Потім додайте 1 по 2 столові ложки сухої приправи (зі смаком курки).

Тепер ви можете додати мелений чорний перець.

Перемішати все і довести суміш до кипіння. Потім вимкнути вогонь.

Секрет супу в тому, що потрібно додати 1 склянку хересу (міцне вино). Від цього суп стане ароматним і смачним, це я вам точно кажу!

І тепер, додати 1, 1/2 чашки жирних вершків в суп.

І ммм …. Розмішати все.

Тепер нарізати листя петрушки.

Далі, покришити кілька листя свіжого базиліка, який додасть в цей томатний суп цікавий аромат.

Все кинути в каструлю….

І перемішати. Далі, ще раз покришити в суп мелений чорний перець (я дуже його люблю).

Налийте суп в миску і подавайте з багетом з часником і зеленню.

Нудно, сумно, дощовий або сніжний день? Закрийте очі і вдихніть аромат супу!
Вживаючи його, ви відчуєте урочистість моменту!
Приємного апетиту!