Цвітна капуста — це доступний інгредієнт для безлічі цікавих, іноді складних страв. Пропонуємо Вам страву, де кольорова капуста дуже вдало поєднується з куркою, помідорами та сиром.
Покроковий рецепт
Готуємо цвітну капусту: розбираємо на дрібні суцвіття, промиваємо, сушимо. Опускаємо в киплячу воду і варимо до напівготовності 8 хвилин
Готуємо соус. Для цього необхідно збити яйце, додати до нього сметану і мускатний горіх і ретельно все перемішати.
В жароміцний посуд кладемо пергамент для випічки, фольгу або спеціальний килимок для запікання і цвітну капусту викладаємо рівним шаром. Солимо за смаком. Додаємо соус.
Куряче філе промиваємо і видаляємо, якщо є, жир. Опускаємо в киплячу воду і варимо 20 хвилин. Далі остуджуємо, ріжемо на невеликі шматочки і викладаємо на капусту
Ріжемо помідори кільцями і викладаємо зверху
Тремо сир на середній тертці — це буде верхній шар нашої страви
Ставимо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин. Цвітну капусту «По-італійськи» подають в гарячому вигляді одразу після приготування. Відмінним доповненням до неї буде трохи підсмажений багет. Приємного апетиту!