Є сотні способів приготування курячого м’яса. Один з найбільш простих і смачних рецептів – тушкована курка з сезонними овочами. М’ясо курки – не тільки корисна, багате білком, поживними речовинами, а також дієтичне. Невисока калорійність даного страви, смакові якості, чудовий аромат, не залишать байдужим справжнього цінителя правильного харчування. Домогтися витонченого смаку і божественного аромату, можна поєднуючи натуральні спеції і пряні трави, додаючи овочі і фрукти. Загасивши курку за даною технологією, ви зможете не тільки насолоджуватися чудовим смаком і ароматом, а також розбавити свій повсякденний раціон, побалувати гостей, порадувати сім’ю, похвалитися на роботі новим рецептом. На мій погляд, тушкована курка з овочами, завжди залишається поза конкуренцією. М’ясо виходить ніжне, соковите, в міру жирне. Головний секрет приготування – якість м’яса, вибір посуду. Найбільш вдалим є чавунний казанок. За рахунок товстого дна, чаша прогрівається рівномірно, блюдо готуватися поступово.
Тушкувати курку можна:
– з овочами, зеленню, натуральними травами;
– з грибами і сметаною;
– з додаванням соєвого соусу і базиліка;
– майонезом, сиром, часником.
Підготовка продуктів.
Для приготування тушкованого м’яса, необхідно придбати готову курку, розрізати її на частини. Переконатися, що м’ясо свіже, не розморожене. Я вибираю домашні продукти, для приготування своїх страв.
Переваги тушкованого м’яса:
-
Доступна ціна
Прості інгредієнти.
Елементарна технологія приготування.
Божественний смак ніжного м’яса.
Приступаю до приготування. Готую всі необхідні складові. Викладаю продукти на стіл, що б все було під рукою.