Тушкована печінка куряча

Тушкована куряча печінка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ось необхідні інгредієнти.

Цибулю нарізати тоненько.

Нарізати курячу печінку .

У казані розігріти олію і обсмажити цибулю на сильному вогні до золотистого кольору.

Додати курячу печінку до цибулі і продовжувати смажити на дуже сильному вогні, до золотистого кольору.

Посолити і поперчити. Додати пів чайної ложки перемеленого гострого стручкового перцю. Перемішати.

Додати 200 мл води. Зменшити вогонь до мінімуму.

Додати пів чайної ложки оцту. Накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин.

Наприкінці до курячої печінки з цибулею додати видавлений часник. Тушкувати ще пару хвилин.