Тушковане куряче філе в соусі каррі

Тушковане куряче філе в соусі каррі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва не дуже складне в приготуванні, зажадає трохи уваги і часу. Інгредієнти можна придбати практично в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

З зеленого кардамону дістати насіння і змішати з усіма спеціями.

Цибулю порізати півкільцями і відправити смажитися до золотистого кольору в сковороду з розігрітим рослинним маслом.

Корінь імбиру натерти на крупній тертці.

У сковороду з цибулею додати 1/2 стручка гострого перцю. Обсмажити перець близько хвилини, перевертаючи все час.

Додати в сковороду змішані спеції і смажити близько хвилини.

Потім додати імбир і смажити близько 30 секунд.


Часник дрібно порізати і відправити на сковороду.

Куряче філе дрібно порізати.

У сковороду додати бальзамічний оцет і сіль.

Потім додати куряче філе і тушкувати близько 20 хвилин під закритою кришкою на середньому вогні.



Блюдо готове. Подавати можна з рисом або сочевицею. Приємного апетиту!