Страва не дуже складне в приготуванні, зажадає трохи уваги і часу. Інгредієнти можна придбати практично в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
З зеленого кардамону дістати насіння і змішати з усіма спеціями.
Цибулю порізати півкільцями і відправити смажитися до золотистого кольору в сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Корінь імбиру натерти на крупній тертці.
У сковороду з цибулею додати 1/2 стручка гострого перцю. Обсмажити перець близько хвилини, перевертаючи все час.
Додати в сковороду змішані спеції і смажити близько хвилини.
Потім додати імбир і смажити близько 30 секунд.
Часник дрібно порізати і відправити на сковороду.
Куряче філе дрібно порізати.
У сковороду додати бальзамічний оцет і сіль.
Потім додати куряче філе і тушкувати близько 20 хвилин під закритою кришкою на середньому вогні.
Блюдо готове. Подавати можна з рисом або сочевицею. Приємного апетиту!