Для шести порцій візьмемо:
Вказана вага не очищених овочів.
Може знадобитися оцет, все залежить від смаку пасти.
Готуємо бульйон з м’яса.
Картопля режим великим брусочком, капусту шаткуємо, всі інші овочі поріжемо соломкою.
Буряк потрібно припустити на олії до напівготовності з томатним пюре і частиною бульйону.
Цибулю і моркву спассировать.
У готовий бульйон кладемо картоплю, через 10 хв. нарізану капусту разом із солодким перцем, а ще через 15 буряк і овочеву пасеровку. За п’ять хвилин до готовності потрібно додати спеції і добре посолити борщ.
Після виключення додаємо часникову пасту, так збережеться аромат часнику. Для її приготування досить перетерти в ступці часник і сало, до отримання кремоподібній маси.
Даємо червоного борщу настоятися 15 – 20 хвилин і можна подавати зі свіжими часниковими пампушками, молодим зеленим луком і сметаною. Приємного апетиту!