Венеціанський салат з виноградом і курячою грудкою

Венеціанський салат з виноградом і курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей пікантний салат сподобається багатьом, адже він буде вигідно відрізнятися на столі, ставши заміною звичним салатів. Незвичайним інгредієнтом в цьому салаті буде виноград.

Інгредієнти

куряча грудка – 200 грам
селера – 2 стебла
волоські, пекан горіхи – жменя
прянощі – 1/2 ч. ложки
виноград – по жменьці
цибуля – 1/2 головки
перець з сіллю – за смаком
майонез – 2 ст. ложки
салат мікс – велика жменя

Як приготувати Венеціанський салат з виноградом і курячою грудкою

Цей пікантний салат сподобається багатьом, адже він буде вигідно відрізнятися на столі, ставши заміною звичним салатів. Незвичайним інгредієнтом в цьому салаті буде виноград. І він, як можна, чудово поєднується з куркою.

Покроковий рецепт

Горішки крупно рубають і підсмажують на сухій сковорідці протягом 2-х хвилин.

Куряче філе відварюють в солоній воді до готовності і ріжуть невеликими шматочками.

Цибулю почистити, дуже дрібно порізати.

Молоді стебла селери дрібно ріжуть. Всі раніше порізані інгредієнти і горішки закидають в миску. Додають за смаком прянощі (не багато).

Закидають помитий і обсушенный виноград. Додають майонез і перемішують. Приправляють за смаком перцем, сіллю. Знову перемішують.

Подають готовий салатик на сервировочном блюді, яке вкривають салатом мікс. Перед подачею присипають салат дрібкою прянощів.