Вершковий крем-суп з додаванням моркви

Вершковий крем-суп з додаванням моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вершковий крем-суп з морквою стане ідеальним рішенням для затишного осіннього вечора. Вершки додають ніжності, моркву – солодкуватого смаку, а прянощі порадують тонкістю аромату.

Інгредієнти

морква – пара великих
цибулинна головка – одна головка середнього розміру
картопля – пара картоплин середнього розміру
бульйон – 1000 мл (дозволяється взяти бульйон з курки, м’яса або овочів)
масло – одна столова ложка (на вибір – соняшникова, оливкова або вершкове)
прянощі – за власним розсудом (хоча більшість кулінарів радять використовувати імбир або каррі)
вершки – 1 упаковка (500 мл) з будь-яким відсотком жирності

Як приготувати Вершковий крем-суп з додаванням моркви

Іноді дуже хочеться урізноманітнити осіннє проведення часу, особливо коли на вулиці рано темніє і холоднішає. Тому для цього є хороше рішення – порадувати себе і свою сім’ю. Чим-небудь смачненьким і гаряченького. Звичайний суп вже приївся і вважається само собою разумеещеся. І рішення знаходиться дуже швидко!

Вершковий крем-суп з морквою стане ідеальним рішенням для затишного осіннього вечора. Вершки додають ніжності, моркву – солодкуватого смаку, а прянощі порадують тонкістю аромату. Так женемного додається картоплі.Сам колір супу радує око своєю теплотою і ніжністю. Поетом після приготування цієї пишноти можна сміливо кутатися в плед і включати улюблений фільм. Тому варто спробувати!

Час приготування – близько 50 хвилин.
Кількість приготованих порцій – 4 (мінімум).

Покроковий рецепт

1. Для початку необхідно виставити на стіл потрібні продукти і кухонне начиння. Овочі очистити від шкірки. В першу чергу зайнятися цибулею: нарізати його дрібними кубиками, обсмажити на будь-якому наявними в шафі олії до появи золотистої скоринки і згасити. Цибуля вважається готовим в той момент, коли він з легкістю протикається виделкою.

2. Під час приготування цибулі можна зайнятися морквиною. Її необхідно ретельно промити, очистити від шкірки і так само порізати дрібними кубиками.

3. Ті ж маніпуляції зробити з картоплею: ретельно помити під краном, очистити від шкірки і порізати на дрібні кубики.

4. Взяти літр бульйону (у списку інгредієнтів вказані види). Поставити на повільний або середній вогонь і довести його до кипіння. Після чого у киплячий бульйон покласти кубики картоплі і моркви і варити їх протягом третини години. Після цього зняти з вогню цибулю і додати в цю ж каструлю. Додати сіль і прянощі за власним розсудом і бажанням.

5. як тільки всі овочі зварилися і стали м’якими, каструлю з ними потрібно зняти з плити. Остудити зварене до кімнатної температури, після чого можна включати блендер. Моркву і картоплю з його допомогою збити до стану пюре. Необхідно простежити за тим, щоб не утворювалися грудочки.

6. Як тільки вийшло овочеве пюре без грудочок, до нього додати склянку вершків. Після цього знову повернути на плиту на повільний вогонь і закип’ятити. Як тільки крем-суп закипить, миттєво вимкнути вогонь

7. Як тільки крем-суп зварився, можна озброїтися ополоники і розлити його по тарілках. Поруч на стіл поставити сухарі або грінки.