Рибний суп – це страва не тільки рибалок. Цей суп заслужив любов у всіх шанувальників риби як у дорослих, так і дітей, тим більше, якщо в нього додано смачні, корисні овочі.

Інгредієнти
| Риба – одна голова, кілька шматків філейної частини, хвіст | |
| Картопля – 6 картоплин | |
| Болгарський перець – 1/2 перцю зелений або жовтий | |
| Цибуля – 1 головка | |
| Брокколі – т штука Можна використовувати цукіні, цвітну капусту або інші овочі | |
| Бекон – 2-3 смужки | |
| Вершки будь-якої жирності – 300 мілілітрів | |
| Горошок – 150 грам Їм може бути свіжоморожений продукт, або консервований, але переважно все ж свіжоморожений варіант. | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець мелений – за бажанням |
