Суп готується просто, вершковий смак, продукти прості і доступні для кожної сім’ї.
Інгредієнти
куряче крило з филейкой – 1 шт. | |
картопля – 5-7 шт. | |
вермішель – 100 гр. | |
плавлений сирок – 1 шт. | |
вершкове масло – 50 гр. | |
цибуля – 1-2 шт. | |
морква – 1 шт. | |
сіль, приправа, зелень – за смаком |
Вершковий суп стане не тільки смачний обід, але улюбленим блюдом для всієї родини.
Покроковий рецепт
Для початку приготування вершкового супу необхідно в каструлю на 3,3 літра налити холодної води і покласти туди куряче м’ясо, у мене було куряче крило з філейної частиною. Довести до кипіння і зняти піну.
Поки закипає м’ясо порізати цибулю на терці потерти моркву, розігріти сковорідку, покласти вершкове масло, потім викласти цибулю з морквою обсмажити до золотистого кольору.
Коли м’ясо закипіло і ви зняли піну додаємо цибулю з морквою і варимо 20 хвилин.
Поки вариться бульйон чистимо картоплю і режим маленькими кубиками. Потім додаємо в бульйон і варимо ще 10 хвилин
Поки вариться картопля потріть на тертці плавлений сирок і додайте його в суп, зачекайте поки він повністю розчиниться.
Візьміть дрібну вермішель і коли сирок розчинитися в бульйоні, всипте вермішель.
Посоліть і додайте спеції в суп, також за бажанням можна додати зелень і перець горошком.
Проваріть 1-2 хвилини і вимикайте.
По можливості суп їсти відразу після приготування весь, так як коли він трохи постоїть то вермішель стає занадто м’якою.
Суп виходить дуже смачним і ароматним. Вершковий смак яскраво виражений. А зелень надає супу особливої пікантності!
Всім приємного апетиту!