М’ясо розрізати упоперек волокон на шматки товщиною 1-15 див. Якщо ви мисливець і використовуєте м’ясо дичини, попередньо вимочити м’ясо у воді 1 годину, щоб зійшла зайва кров.
Відбити шматки м’яса, огорнуте в целофановий пакет, молотком для відбивних обох сторін. При обробці дичини рекомендую повторно відбити одну з сторін (3 рази).
Кожен відбитий шматок укласти в контейнер і відразу посолити, так м’ясо промаринується до потрібної міри.
Кляр: розбити яйця і добре перемішати виделкою, щоб жовтки “розійшлися”, додати ложку майонезу, коріандр, червоний перець і паприку (загальний обсяг спецій – 1 ч. ложка) і добре перемішати. Солити не потрібно.
Умочити шматки в кляр і відразу ж викладати на розпечене масло на сковороду. Обсмажити шматки з кожного боку за 4-5 хвилин до виступання соку на поверхню, в кінці злегка пригасити, накривши кришкою.
Подавати з гарніром (рис, макарони, гречка тощо), грибами, маринований імбир і зеленню. Приємного апетиту!