Відварна риба по-польськи

Відварна риба по-польськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З риби можна приготувати безліч різноманітних страв, як холодних, так і гарячих. На сайті безліч рецептів запеченою і смаженою риби. Сьогодні приготуємо відварну рибу по-польськи. Що сказати про це блюдо? Начебто звичайна варена риба, нічого особливого. Але в Польщі відварну рибу прийнято подавати саме з таким яєчним соусом. Він і перетворює все блюдо і робить рибку ніжною і смачною.

Для приготування краще використовувати рибу з мінімальною наявністю кісток. М’ясо риби краще біле (тріска, минтай, кефаль, минь…). Думаю, можна використовувати і рибне філе, менше клопоту з обробленням і красивий вигляд страви. Кількість інгредієнтів розрахована на 3 – 4 порції, з урахуванням гарніру.
Так само, при бажанні, можна рибу не відварювати, а протушкувати в сковороді з невеликою кількістю води.

Покроковий рецепт