Яловичина з баклажанами – гостра закуска в томатному соусі

Яловичина з баклажанами – гостра закуска в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо з баклажанами – пікантна закуска в пряному томатної соусі.

Інгредієнти

Баклажани – 2 шт.
Томатний сік – 1/2 чашки
Цибуля – 1 шт.
Чорний перець – за смаком
Яловичина – 250 г
Рослинне масло – опціонально
Сіль – за смаком
Паприка – за смаком
Спеції до м’яса – за смаком
Перець чорний горошком – 5 шт.
Лист лавра – 3 шт.

Як приготувати Яловичина з баклажанами – гостра закуска в томатному соусі

Баклажани з яловичиною на сковороді – просте і смачне блюдо з доступних інгредієнтів. Така ситна закуска стане ідеальним доповненням до вечері або святкового столу. Готуватися швидко, особливо, якщо заготовити м’ясо з вечора.

Покроковий рецепт

Натерти м’ясо спеціями та олією. Загорнути в лист фольги і відправити в духову шафу. Запікати м’ясо до м’якості і білого розрізу. Остудити інгредієнт.

Нашаткувати баклажани соломкою. Обсмажити на оливковій олії до рум’яної скоринки.

Додати цибулю, нарізану півкільцями. Гасити компоненти до м’якості цибулі.

Всипати до овочів паприку і щіпку чорного перцю.

М’ясо нарізати на шматочки і додати до баклажанів. У цьому рецепті можна не запікати м’ясо, а обсмажувати окремо, однак такий варіант набагато калорійніший.

Влити томатний сік. Гасити закуску до готовності всіх компонентів і густоти соусу.

Довести страву до смаку і зняти з вогню. Викласти баклажани з яловичиною в тарілку і подавати до столу.

Приємного апетиту!