Яловичина з рисом на сковороді

Яловичина з рисом на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, промиваємо під проточною водою шматок м’якоть яловичини. Перекладаємо м’ясо на обробну дошку, щоб нарізати невеликими шматочками. У сковороду вливаємо олію, прогріваємо його добре. М’ясну нарізку переправляємо в розігріте рослинне масло. Починаємо обжарку, іноді перемішуючи нарізку з яловичини. На процес смаження відведіть приблизно 15-20 хвилин.

Наступний етап приготування – подрібнення овочів. Морквину для нашого страви натремо, ріпчасту цибулю наріжемо шматочками. Перекладаємо подрібнені овочі до м’яса на сковороду. Продовжуємо ловлення інгредієнтів на сковороді на малому вогні. Не забуваємо перемішувати.

До м’яса і овочів додаємо рис.

Рис перемішуємо разом з інгредієнтами, на середньому вогні підсмажуємо, постійно перемішуючи. І так – протягом 5 хвилин.

Потім вливаємо до вмісту на сковороді прокип’ячену воду. Інгредієнти солимо за смаком, кидаємо суміш мелених перців.

Коли вода практично випаруватися і рис буде готовий, додаємо томатну пасту. Перемішуємо, готуємо яловичину з рисом ще хвилин 5.

В кінці можна додати посіченою свіжої зелені.

Смачна яловичина з рисом на сковороді готова! Приємної вам трапези!