Юшка з голови товстолобика

Юшка з голови товстолобика – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Збираємо необхідні інгредієнти, овочі миємо, голову вимочуємо в холодній воді.

2. Моркву чистимо, нарізаємо кільцями.

3. Цибулю крупно шаткуємо.

4. У велику каструлю покласти промиту риб’ячу голову, цибулю, моркву, горошки перцю і лаврушку. Щоб бульйон не почав гірчити, зябра обов’язково потрібно видалити.

5. Заливаємо водою з чайника, варимо до готовності (близько 30 хвилин).


6. Рибу витягуємо. Відправляємо В бульйон пшоно.


7. Поки крупа вариться, чистимо і шаткуємо соломкою картоплю, додаємо його в каструлю. Готуємо, поки пшоно не розвариться.

8. Перед подачею додаємо лимонний сік за смаком, посипаємо паприкою.