Заготівля лечо на зиму

Заготівля лечо на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Помити і очистити від насіння болгарський перець.

Нарізати перець скибочками.

Помити помідори, пропустити їх через м’ясорубку або блендер.

Дрібно нарізати часник.


Підготувати сіль, цукор, масло і оцет

Змішати всі інгредієнти, крім оцту. Поставити на великий вогонь до закипання. Після закипання вогонь зменшити до середнього.

Поставити стерилізуватися банки і кришки. Якщо стерилізація банок відбувається на водяній бані, то банки готові, коли на дні з’явиться крапля. У духовці банки стерилізувати 15 хвилин при температурі 120′.

У готове лечо влити оцет. Потім залити лечо в банки і закрутити. Банки поставити до охолодження під ковдру. Взимку з задоволенням з’їсти!