Закуска у вигляді паштету з тунця з огірками і пітою

Закуска у вигляді паштету з тунця з огірками і пітою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо тунця володіє протизапальними властивостями. Тунець багатий жирними кислотами омега-3. Ці жири корисні для серцево-судинної системи, вони рекомендовані при болю в суглобах і допомагають боротися з артритом, корисні для діяльності мозку і легенів.

Тунець – це антиоксидант, багатий селеном. Середній вміст 56 мкг на 100 г м’яса. Селен допомагає очищати кров від токсинів. Вживання тунця кілька разів в тиждень запобігає застуду і підвищує імунітет. Це відмінний продукт при дієті. Вміст білка в тунці робить його відмінною дієтичною їжею. Це пісне м’ясо, тому вам не потрібно турбуватися про калорії. Тунець універсальний продукт. Ви можете готувати його сирим, готувати на грилі або плиті круглий рік.

Покроковий рецепт