Закуска з дині та прошутто

Закуска з дині і прошутто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Диню розрізати навпіл, видалити насіння, вирізати динні кульки за допомогою спеціальної ложки. Якщо у вас немає ложки для квілінгу, можна просто диню нарізати кубиками.

Я брала диню різних сортів, тому кульки у мене зелені та помаранчеві.

Тепер візьміть смужку прошутто і розріжте навпіл.

Збираємо закуску. Взяти невелику шпажку (шампур) наколоти шинки прошутто, потім кульку дині, знову прошутто, кулька дині. Завершуємо всі шинки.

Повторіть всі дії з рештою інгредієнтами, змінюючи їх на шпажці.

Таку закуску подають охолодженою. Приємного апетиту!