Шарлотка – борошняний виріб, традиційно начинкою є яблуко. Також можна додавати ківі, цитрусові, виноград, грушу – варіантів маса.
Покроковий рецепт
Беремо форму для випікання, кладемо в неї папір для випічки і змащуємо її маслом.
Чистимо і нарізаємо яблука, ківі і помелу. Викладаємо все на дно форми для випічки.
Готуємо тісто. Беремо міксер, збиваємо яйця, поступово додаємо цукор і борошно до однорідної маси.
Заливаємо фрукти у формі тестом, розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо в неї форму. Випікаємо близько 40 хвилин. Готовність можна перевіряти зубочисткою.
Витягуємо форму з духовки, а ароматну шарлотку з форми. Приємного апетиту!