Запечена кефаль в соєвому соусі з картоплею

Запечена кефаль в соєвому соусі з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вимити випатрану і очищену від луски кефаль і обсушити паперовими рушниками. Натерти рибу сіллю і перцем і залишити на 5 хвилин.

Натерти рибу маслом, змастити маслом форму для запікання.

Нарізати рибу на стейки і викласти у форму.

Полити кефаль соєвим соусом з імбирним смаком.

Очищений картопля вимити, обсушити і викласти у форму риби.

Змішати петрушку з невеликою кількістю масла, часником і морською сіллю.

Збити компоненти.

Отриманою пастою заправити порізану картоплю. Дати страві трохи настоятися і відправити в духову шафу. Готувати до м’якості картоплі та золотистої шкірочки кефалі.

Смачна морська кефаль з картоплею готова!

Розкласти страву по тарілках і подавати до святкового або обіднього столу. Приємного апетиту!