Вимити випатрану і очищену від луски кефаль і обсушити паперовими рушниками. Натерти рибу сіллю і перцем і залишити на 5 хвилин.
Натерти рибу маслом, змастити маслом форму для запікання.
Нарізати рибу на стейки і викласти у форму.
Полити кефаль соєвим соусом з імбирним смаком.
Очищений картопля вимити, обсушити і викласти у форму риби.
Змішати петрушку з невеликою кількістю масла, часником і морською сіллю.
Збити компоненти.
Отриманою пастою заправити порізану картоплю. Дати страві трохи настоятися і відправити в духову шафу. Готувати до м’якості картоплі та золотистої шкірочки кефалі.
Смачна морська кефаль з картоплею готова!
Розкласти страву по тарілках і подавати до святкового або обіднього столу. Приємного апетиту!