Не вимагає багато зусиль у приготуванні, багате корисними білками і з низьким вмістом вуглеводів.
Інгредієнти
Куряче філе – 1 шт. | |
Помідор – 4 шт. | |
Морква – 2 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1\2 шт. | |
Часник – 5 – 6 зубчиків | |
Цибулю зелене перо – 5 шт. | |
Кріп – 40 гр | |
Сіль – 2 ч. л. |
Просте блюдо, яке чудово підійде до обіду і прикрасить святковий стіл. Поєднується з будь-яким гарніром.
Покроковий рецепт
Промиємо філе, і підготуємо необхідні інгредієнти.
Поріжемо філе на невеликі “листи” уздовж усього шматочка. Все повинно вийти 3 – 4 штуки.
Далі необхідно дрібно нарізати 5 – 6 дрібних зубчиків часнику і зелень.
Потім змішати в невеликій мисці зелень, часник і сіль і трохи потовкти виделкою, щоб випустити сік.
Щедро обмажем філейні шматочки отриманою сумішшю і дамо замаринувати 20 – 30 хвилин.
Поки маринується м’ясо, помідори наріжемо кружальцями, моркву соломкою і маленькими кубиками ріпчасту цибулю.
Після того, як ми підготували всі необхідні інгредієнти, почнемо викладати їх у чашу мультиварки. Так само м’ясо можна і запекти в духовці 20 – 30 хвилин при 180 градусах, попередньо застеливши деко папером або фольгою . Першим шаром кладемо моркву, рівномірно розподіляючи, зверху цибулю. Виходить овочева подушка. На неї викладаємо м’ясо, і зверху кладемо помідори.
Через 30 хвилин блюдо буде готово. Але варто спостерігати за приготуванням, адже час може змінюватися залежно від типу духовки або мультиварки.