Запечені в духовці макарони з сиром, беконом і шпинатом

Запечені в духовці макарони з сиром, беконом і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розігріти духовку до 180-190 градусів С. Сковорідку намазати маслом, зовсім небагато. Сковорідка повинна бути середнього розміру. Обсмажити на ній бекон до хрусткої скоринки, а потім зібрати зі сковорідки в тарілку і відкласти в сторону.

В окремій сковорідці обсмажити сухий мигдаль до коричневого кольору. Потім зняти і відкласти в сторону.

Макарони відварити в підсоленій воді як написано в інструкції на пакеті. Злити макарони, трохи налити в них оливкової олії. Перемішати. Відкласти в сторону. Налив трохи оливкової олії в сковороду, обсмажити шматочки курки з дрібкою солі і паприкою, поки вона не стане рум’яною.

Поки курка смажитися, швидко приготуємо помідори. У розігріту духовку покласти помідори, попередньо їх посипавши сіллю, перцем і окропивши маслом.

У духовці піч їх приблизно 12-15 хвилин.

Повернутися до курячого філе, перемішати його з часником і смаженими помідорами. Нехай трохи посмажитися.

Кинути сюди ж бекон і шпинат.

Загасити приблизно 20 секунд, поки шпинат не придбає темний колір. Зняти з вогню і додати 1 склянку мигдалю (трохи залишити для посипання зверху) і 1 / 2 частини натертої цедри. Перемішати всі (акуратно).

Тепер посипати дно форми для випічки з залишилася цедрою лимона.

Зверху насипати шар макаронних виробів. Потім тертий сир (половина).

І суміш з курки з помідорами і шпинатом.

Ще шар макаронів і суміш з курки і зверху посипати сиром. Накрити фольгою і запікати 30 хвилин або поки сир зверху стане золотистим. При подачі посипати трохи мигдалем.

Все готово! Приємного апетиту!