Котлетки виходять дуже соковиті і ароматні. Рецепт цієї страви привезений з центральній частині Індії. Там їх готують практично скрізь, але рецепти трохи розрізняються. Спробуємо один з варіантів.
Інгредієнти
Фарш з баранячої вирізки – 500 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Корінь імбиру – 30 гр. | |
Масло рослинне – 3-4 столові ложки | |
Зелень заморожена – 2 столові ложки | |
Чорний кмин – 1 столова ложка | |
Коріандр цілий – 1,5 столової ложки | |
Кардамон зелений – 7 шт. | |
Меат масала – 1/2 їдальні ложки | |
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
Кумін – 1 столова ложка | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком |
Блюдо просте в приготуванні, не вимагає витрат часу, готуються буквально за лічені хвилини. Інгредієнти для приготування котлет легко знайти в магазині або на ринку.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування котлеток.
Змішати всі спеції в блендері. З кардамону попередньо дістати насіння. У фарш додати спеції.
Ріпчасту цибулю, часник, корінь імбиру і зелень також перетерти в блендері і додати у фарш. Посолити.
Замісити фарш.
Сформувати котлетки і обсмажити на сковороді з розігрітим рослинним маслом з двох сторін до готовності.
Блюдо готове. Подавати котлетки можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!