Ароматні котлетки з баранини

Ароматні котлетки з баранини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Котлетки виходять дуже соковиті і ароматні. Рецепт цієї страви привезений з центральній частині Індії. Там їх готують практично скрізь, але рецепти трохи розрізняються. Спробуємо один з варіантів.

Інгредієнти

Фарш з баранячої вирізки – 500 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Корінь імбиру – 30 гр.
Масло рослинне – 3-4 столові ложки
Зелень заморожена – 2 столові ложки
Чорний кмин – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1,5 столової ложки
Кардамон зелений – 7 шт.
Меат масала – 1/2 їдальні ложки
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки
Кумін – 1 столова ложка
Куркума – 1 столова ложка
Сіль – за смаком

Як приготувати Ароматні котлетки з баранини

Блюдо просте в приготуванні, не вимагає витрат часу, готуються буквально за лічені хвилини. Інгредієнти для приготування котлет легко знайти в магазині або на ринку.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування котлеток.


Змішати всі спеції в блендері. З кардамону попередньо дістати насіння. У фарш додати спеції.

Ріпчасту цибулю, часник, корінь імбиру і зелень також перетерти в блендері і додати у фарш. Посолити.

Замісити фарш.

Сформувати котлетки і обсмажити на сковороді з розігрітим рослинним маслом з двох сторін до готовності.


Блюдо готове. Подавати котлетки можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!