Пропонуємо включити в обіднє меню ситний суп з свинячих реберець і картоплі. Суп виходить гарним і смачним!

Інгредієнти
| Свинячі реберця – 400 гр | |
| Картопля – 4-5 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля ріпчаста – 0,5 шт. | |
| Кріп свіжий – 0,5 пучка | |
| Сіль – за смаком | |
| Спеції – за смаком | |
| Вода – 2 л |
Для реалізації першого рецепта обідньої страви потрібен мінімальний продуктовий набір: свинячі реберця, картопляні бульби, морква і цибуля. Спочатку промиємо свинячі реберця і відваримо в каструлі до готовності. Одержаний м’ясний бульйон приправимо сіллю і почнемо варити картопляний суп далі.
Покроковий рецепт

Промиваємо картопляні бульби від забруднень під холодною водою. Потім зручним для вас способом очищаємо: овочечисткою або звичайним ножем. Очищені картоплини перекладаємо для нарізки на обробну поверхню. Картоплю нарізаємо великими частинами-кубиками. Нарізку з картоплі перекладаємо в м’ясний бульйон.

Далі очищаємо моркву і цибулину. Подрібнюємо моркву з допомогою середньої терки. Цибулю для супу наріжемо дрібними шматочками. Інгредієнти подрібнені перекладаємо в суп і продовжуємо варити до готовності всіх інгредієнтів.

Наприкінці варіння доповнюємо смак супу спеціями, можна, наприклад, додати меленого перчика. Якщо є необхідність, присолите картопляний суп.

Смакові якості пропонуємо урізноманітнити перед подачею подрібненим свіжим кропом.

Апетитний домашній суп з картоплею і свинячими реберцями готовий! Приємною всім трапези!
