Пропонуємо включити в обіднє меню ситний суп з свинячих реберець і картоплі. Суп виходить гарним і смачним!
Інгредієнти
Свинячі реберця – 400 гр | |
Картопля – 4-5 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт. | |
Кріп свіжий – 0,5 пучка | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Вода – 2 л |
Для реалізації першого рецепта обідньої страви потрібен мінімальний продуктовий набір: свинячі реберця, картопляні бульби, морква і цибуля. Спочатку промиємо свинячі реберця і відваримо в каструлі до готовності. Одержаний м’ясний бульйон приправимо сіллю і почнемо варити картопляний суп далі.
Покроковий рецепт
Промиваємо картопляні бульби від забруднень під холодною водою. Потім зручним для вас способом очищаємо: овочечисткою або звичайним ножем. Очищені картоплини перекладаємо для нарізки на обробну поверхню. Картоплю нарізаємо великими частинами-кубиками. Нарізку з картоплі перекладаємо в м’ясний бульйон.
Далі очищаємо моркву і цибулину. Подрібнюємо моркву з допомогою середньої терки. Цибулю для супу наріжемо дрібними шматочками. Інгредієнти подрібнені перекладаємо в суп і продовжуємо варити до готовності всіх інгредієнтів.
Наприкінці варіння доповнюємо смак супу спеціями, можна, наприклад, додати меленого перчика. Якщо є необхідність, присолите картопляний суп.
Смакові якості пропонуємо урізноманітнити перед подачею подрібненим свіжим кропом.
Апетитний домашній суп з картоплею і свинячими реберцями готовий! Приємною всім трапези!