Ароматний суп з рисом

Ароматний суп з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо необхідні інгредієнти. Усе ретельно намити, за необхідності почистити.

М’ясо миємо і ставимо варитися. Воду можна відразу ж підсолити.

Картоплю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Заливаємо водою і поки відставляємо в сторону.

Морква терем на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками і відправляємо на сковорідку. Робимо зажарку до золотистого кольору.

Огірочки також натираємо на крупній тертці і додаємо до засмажки тільки половину. Залишилися покладемо просто в кінці варіння. Тушкуємо 5-7 хвилин.

До тушкованої маси додаємо томатну пасту і продовжуємо тушкувати 5 хвилин. У цей момент можна додати засмажку трохи перцю, якщо ви його любите. Зажарка готова.

М’ясо зварилося, його розбираємо. Проціджуємо бульйон і відправляємо м’ясо назад в каструлю.

Висипаємо В каструлю картоплю.

Рис промити і слідом за картоплею в каструлю. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.


Тепер укладаємо в каструлю зажарку і залишилися огірки. Пробуємо і доводимо до смаку солі і спеції.


Часник пропускаємо через часникодавку, перемішуємо з вершковим маслом і зеленню. Готову суміш також кладемо в каструлю. І довариваем 5 хвилин. Відразу відчуєте такий аромат, що захочеться швидше спробувати одержаний розсольник.

Розливаємо по тарілочках і насолоджуємося) Приємного апетиту.!