Процес приготування:
1. Перед тим, як смажити курча його знадобитися замаринувати на дві години. Для цього очистіть мандарини і апельсини. Застосовуючи соковижималку, відіжміть сік. В отриманий сік додати спеції, сіль, перець мелений, гірчицю і цибулю, почищений і крупно порізаний. Отриманою масою залийте курчати, поставте під гніт.
2. Через 2 години розжарте сковороду з олією. Викладіть курчати шкіркою вниз і смажте на сильному вогні до рум’яності.
3. Коли курочка підрум’янилася переверніть її і смажте з іншого боку до золотистого кольору.
4. Коли вона стане золотистою, в сковороду додайте маринад, де вымачивался курча і продовжуйте гасити курчати до готовності.
5. Готового курчати присипте січеною зеленню. Подавайте до столу.