Бефстроганов з яловичини в сметанно-томатний підливі

Бефстроганов з яловичини в сметанно-томатний підливі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо яловичини гарненько промити, порізати довгими шматочками товщиною близько 1×1 див. Обсмажити м’ясо на розпеченій, з рослинною олією сковороді. Долити води і тушкувати.

Головку цибулі почистити, помити і дрібно нарізати. Після того як вода випарується, закинути порізану цибулю. Смажити м’ясо і цибулю на середньому вогні до золотистого кольору цибулі (близько 10 хвилин).

Взяти іншу сковороду. Борошно обсмажити на вершковому маслі, весь час помішуючи, на середньому вогні, близько 5-ти хвилин.

Потім, борошно розвести бульйоном або водою. Прокип’ятити, додати гірчицю, перемішати.

Якщо у вас вийшли грудочки, суміш краще процідити. Додати в отриманий соус сметану, томат пасту і перемішати.

Викласти смажене м’ясо з цибулею в соус і поставити бефстроганов з яловичини на слабкий вогонь. Тушкувати на слабкому вогні. Через 10 хвилин бефстроганов з яловичини з гірчицею буде готовий.

Готову яловичину по-строгановськи можна подавати до столу з картопляним пюре, рисом або іншим гарніром.
Приємного апетиту!