М’ясо вимити, покласти в каструлю, залити водою і поставити варити.Краще це зробити заздалегідь.
Буряк, моркву, цибулю, картоплю вимити і почистити.
Морква та буряк натерти на дуже великій тертці,щоб вийшло як би брусочками. Можна нарізати брусочками.Цибулю і картоплю нарізати.
Цибулю і моркву викласти на сковороду з рослинним маслом і обсмажити 10 хвилин.Потім викласти на сковороду буряк, посолити, додати цукор і оцет. Тушкувати під кришкою хвилин 15. Якщо не вистачає рідини, додати з каструлі трохи м’ясного бульйону.
Потім додати в овочі нарізані помідори і солодкий перець.Тушкувати ще хвилин 15,до готовності буряків.
М’ясо, відварене до готовності, вийняти з бульйону, нарізати шматочками.
У гарячий бульйон викласти овочі зі сковороди,довести до кипіння, і хвилин через 7 викласти картоплю і м’ясо.Посолити за смаком, поперчити, покласти лавровий лист і перець горошком.Я ще додаю приправу Хмелі-Сунелі і дрібно нарізані зубчики часнику. Варити до готовності картоплі. До столу подати зі сметаною , можна присипати зеленню петрушки і кропу.